Висівки пшеничні для схуднення


Висівки пшеничні для схуднення           У всі часи юні та зрілі жінки шукають спосіб для швидкого та ефективного схуднення. У гонитві за гарними формами багато з них забувають про те, що краса - це ще й здоровий організм.

Серед розмаїття дієт і методів правильного харчування, висівки пшеничні для схуднення встигли зарекомендувати себе як унікальний продукт. Будучи не гастрономічним шиком, висівки доступні для будь-якого, хто бажає підтримувати роботу внутрішніх органів в балансі.

Висівки пшеничні для схуднення: звідки беруться і як вони працюють?

За допомогою сучасних технологій обробки пшеничних зерен у процесі виробництва борошна виходять пшеничні висівки. Не дивлячись на те, що будучи побічним продуктом, що залишився від переробки злаків, висівки містять близько 90% важливих активних компонентів: вітаміни групи В і високий відсоток харчових волокон.

{LikeAndRead}

Лише кілька років тому лікарі дієтологи оцінили ці корисні властивості і почали включати в раціон людей, страждаючих ожирінням і проблемами травної системи. Завдяки високій концентрації вітамінів, пшеничні висівки сприяють зміцненню нервової системи і нормальної її роботи. Вхідний до складу калій благотворно впливає на роботу серця. Головним же в боротьбі із зайвим жиром в ході схуднення виступає клітковина, яка налагоджує роботу ШКТ і значно покращує мікрофлору всього кишечника.

Висівки пшеничні для схуднення на сьогоднішній день стали ідеальним природним продуктом, який очищає стінки кишечника від токсичних скупчень, шлаків, важких металів, звільняючи необхідний простір для правильної роботи і обміну речовин. А налагодивши діяльність системи травлення і, таким чином поліпшивши метаболізм, вага тіла поступово приходить в норму.

Як вживати в їжу пшеничні висівки, щоб схуднути?


Зараз на полицях магазинів можна знайти безліч продуктів, які у своєму складі мають той чи інший вид висівок. Однак фахівці з харчування радять вживати висівки пшеничні для схуднення в чистому вигляді. Наприклад, потрібно визначити для себе добову норму цього продукту, залити окропом, накрити і настоювати від 10 до 15 хвилин, потім, зливши воду, їсти розпарені висівки в чистому вигляді весь день, додаючи їх до звичайних страв, або є, злегка розбавивши рослинним маслом.

Тим, хто став на стежку боротьби з вагою, необхідно приймати такі ж висівки по 2-3 ст. ложки за 20 хвилин до кожного прийому їжі.

{/LikeAndRead}